Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anthon Berg alkoholos krémmel töltött csokoládépalackok 187,5G

3.400 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Anthon Berg csokoládék Dániából származnak és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A Dániából származó csokoládék között kiemelkedő minőséggel és gazdag ízvilággal csábítják a csokoládé szerelmeseit. Az Anthon Berg csokoládék kínálata igen széles, így prémium csokoládéik között számos táblás, töltött, alkoholos és egyéb izgalmas csokoládékülönlegességet kóstolhatunk meg. Az Anthon Berg csokoládék alapanyagait gondosan válogatják, így ízükben soha nem kell csalódnunk.
Az Anthon Berg csokoládék kínálatában egy rendkívül izgalmas családot jelentenek az alkohollal töltött csokoládé palackok. A minimum 50% kakaót tartalmazó csokoládé palackokba különböző alkoholos italokat, koktélokat, alkoholos kávét töltenek.
Az Anthon Berg Eredeti alkohollal töltött csokoládépalackok esetében számos világhírű lepárló fenséges párlatai kerülnek az édes palackokba. A válogatásban 12 különböző jól ismert párlat található, melyek a Jim Beam Bourbon whiskyje, a Cointreau narancslikőrje, a Sauza tequilája, Remy Martin konyakja, a Sobieski vodkája, a Mount Gay rumja, a Camus konyakja, Canadian Club Whiskyje, a Grand Marnier narancslikőrje, a Pernod Ricard ánizslikőrje, a Cutty Shark whiskyje és a Famous Grouse skót whiskyje és számos egyéb izgalmas íz. A kiváló alkoholos töltelék és a csokoládé fenséges élményt kínálnak.