Leírás
Mogyoró ízesítésű kávé lebomló kapszulában
Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve. Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. A manufakturális körülmények között, „langyosan” pörkölt arabica kávészemeket mi egynapnyi pihentetés után, kis adagokban forgatjuk mogyoró aromába. A kávészemek nyitott pórusai így szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Hogyan készítsünk otthon mogyoró-kávét?
A lebomló, kukoricakeményítőből préselt kapszulából készítsünk rövid, espresso méretű kávét (40 ml). Semmiképpen sem hosszú lungo-t. Az otthoni kávé elkészítésének titka, hogy az édesített tej kelti életre a mogyoró kávé aromáit. Ezért a lefőzött espressohoz adjunk körülbelül egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tejet.
Nespresso®* kompatibilis kapszula.