Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cerbona Zabpehely 500G Fimon Szemű Lapított

619 Ft
Menny.:db

Leírás

Termékleírás

Jellemzők

Teljes értékű zabpehely, Zabkásához kiváló, Teljes értékű gabona

Márka információk

Próbálja ki a Cerbona többi zab termékét is:
Cerbona Zabkorpa zabcsírával sütéshez, főzéshez, müzlikhez.
Cerbona Zabpehelyliszt teljes értékű zabpehelyből, sütéshez, főzéshez.

Zabpehely, finomszemű

Egyéb információk

A változatos, kiegyensúlyozott étrend betartása mellett se feledkezzen meg az aktív életmódról és rendszeres testmozgásról!

Összetevők

Zabpehelyfinomszemű

Glutént tartalmaz!

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g termékben 1 adagban (40 g)
Energia 1566 kJ 626 kJ
  372 kcal 149 kcal
Zsír 7,0 g 2,8 g
- amelyből telített zsírsavak 1,3 g 0,5 g
Szénhidrát 59,1 g 23,6 g
- amelyből cukrok 1,1 g 0,4 g
Rost 10,2 g 4,1 g
Fehérje 13,0 g 5,2 g
0,03 g 0,01 g
A csomagolás 12,5 adag zabpelyhet tartalmaz.    

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptajánlat:

Joghurtos zabkása különlegesség
Hozzávalók:
• 40 g Cerbona zabpehely
• 2 dl natúr, vagy gyümölcsös joghurt
• 60 g friss gyümölcs (nyáron őszibarack, szilva, nektarin, sárgabarack, szeder, áfonya, télen reszelt alma, banán, ananász, kivi, mangó, különböző aszalványok)
• 1 evőkanál méz, esetleg eritrit (ennek a kalória értéke nulla), stevia, vagy barna cukor (ez el hagyható)
• 1 csipetnyi fahéj (ízlés szerint)
• Pár csepp lime- vagy citromlé

A Cerbona zabpehely a nagyszerű reggeli ideális alapanyaga, amelyből ízletes finomságokat készíthetünk!

Elkészítés:
A Cerbona finomszemű zabpelyhet belekeverjük a joghurtba, majd hozzáadjuk az édesítő anyagot. Félretesszük, és amíg a zabpehely dagad, apró darabokra vágjuk a többi összetevőt, amiket utána hozzákeverünk a Cerbona zabpelyhes joghurthoz. 5-10 perc pihentetés után fogyaszthatjuk is az egészséges energiabombánkat.

Elkészítés és felhasználás

Zabkása készítés
Melegítsünk fel 1,5 dl tejet. Mielőtt forr adjunk hozzá 1 adag (40 g) zabpelyhet és alacsony hőmérsékleten kb. 5-7 percig kevergessük amíg sűrű nem lesz. Édesíthetjük mézzel, gazdagíthatjuk szárított vagy friss gyümölcsökkel, esetleg olajos magbelekkel, kevés fahéjjal. Gyors és ízletes csemegét készíthetünk reggelire, ebédre vagy vacsorára.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!