Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cerbona Zabpehely 500G Nagyszemű

579 Ft
Menny.:db

Leírás

Termékleírás

Zabpehely, nagy szemű

Összetevők

Nagy szemű zabpehely

Allergén anyagok: beleértve a glutént tartalmazó gabonákat is lásd az összetevők között vastag betűvel kiemelve.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g termékben Vízzel készítve 1 adagban (50 g) % RI*
Energia 1566 kJ 783 kJ  
  372 kcal 186 kcal 9%
Zsír 7,0 g 3,5 g 5%
amelyből telített zsírsavak 1,3 g 0,7 g 4%
Szénhidrát 58,7 g 29,4 g  
amelyből cukrok 0,7 g 0,4 g <1%
Rost 10,0 g 5,0 g  
Fehérje 13,5 g 6,8 g  
0,02 g <0,01 g <1%
A termék 10 adagot tartalmaz      
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)      

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Elkészítési útmutató

Elkészítési útmutató - Általános
Személyenként kb. 50 g zabpelyhet használjon fel.
A készülékek esetleges különbözősége miatt a megadott főzési idők csak útmutatóul szolgálnak.
Mikrohullámúban - Szobahőmérsékletű
800 W-on 5½ perc, 900 W-on 5 perc. Tegye a zabpelyhet egy nagy, mikrohullámú sütőben használható tálba, adjon hozzá 300 ml hideg vizet, és keverje el. Tejet is használhat, hogy ezzel gazdagabb állagú, krémes zabkását kapjon. Melegítse a zabpelyhet 800 W-on 2½ percig vagy 900 W-on 2 percig, majd hagyja állni 1 percig. Ízesítse cukorral vagy sóval ízlés szerint. Tálalás előtt keverje meg.
Tűzhelyen - Szobahőmérsékletű
Gáz/villanytűzhelyen: 2-3 perc. Tegye a zabpelyhet egy kis edénybe, és adjon hozzá 300 ml hideg vizet. A víz helyett tejet is használhat, hogy ezzel gazdagabb állagú, krémes zabkását kapjon. Óvatosan forralja fel, majd folytonos kevergetés mellett lassú tűzön főzze 2-3 percig. Ízesítse cukorral vagy sóval ízlés szerint.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Ha a terméknek csak egy részét használja fel, a csomagolást szorosan zárja be.