Leírás
Jellemzők
Még ízletesebb, zamatosabb!
Hőkezelt készétel, konzerv.
Egyéb információk
A kolbász egy része a hőkezelés során szétfőhet.
Összetevők
Ivóvíz, Bab (17,5%), Kolbász 13% (csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertéshús, marhahús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), fűszerkészítmény (fűszerek, stabilizátorok: trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, emulgeálószer: polioxietilén-szorbitán-monooleát), fűszerek), Búzaliszt, Sertészsír, Vöröshagyma, Étkezési só, Borecet, Fűszerek, Fokhagyma, Összes kolbász a feldolgozás pillanatában 13%.
Nyomokban szóját, tejet és tojást tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben: | |
---|---|
energia | (kJ) 478 / (kcal) 114 |
zsír | (g) 4,1 |
amelyből telített zsírsavak | (g) 1,6 |
szénhidrát | (g) 14,7 |
amelyből cukrok | (g) 1,2 |
fehérje | (g) 4,4 |
só | (g) 0,8 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)