Leírás
Jellemzők
Még ízletesebb, zamatosabb!
Rizses lecsó kolbásszal. Hőkezelt készétel, konzerv.
Egyéb információk
A kolbász egy része a hőkezelés során szétfőhet.
Összetevők
Ivóvíz, Paprika (23%), Kolbász 13% (csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertéshús, marhahús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), fűszerkészítmény (fűszerek, stabilizátor: trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, emulgeálószer: polioxietilén-szorbitán-monooleát), fűszer), Paradicsompüré (12%), Rizs (9%), Vöröshagyma, Sertészsír, Cukor, Étkezési só, Fűszerkészítmény (fűszerek, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, szárított fokhagyma, ízfokozó: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok; antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, csomósodást gátló: kalcium-foszfátok), Összes kolbásztartalom a feldolgozás pillanatában 13%.
Nyomokban szóját, tejet és tojást tartalmazhat.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben: | |
---|---|
energia | (kJ) 459 / (kcal) 109 |
zsír | (g) 4,8 |
amelyből telített zsírsavak | (g) 1,9 |
szénhidrát | (g) 14,9 |
amelyből cukrok | (g) 6,2 |
fehérje | (g) 1,6 |
só | (g) 0,9 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)