Knoppers 75G (3*25G)

PDFNyomtatásE-mail
krt=24 db, rak=2304 db
Fogyasztói ár255,00 Ft / db
nincsraktaron.gif
Leírás

Termékleírás

Töltött ostya kakaós tejbevonóval félig mártva (tejes töltelék 30,4%, mogyorókrém töltelék 29,4%).

Összetevők

Cukor, Növényi zsírok (pálma, shea), Búzaliszt (12,3%), Sovány tejpor* (11,5%), Mogyoró (9,1%), Teljes kiőrlésű búzaliszt (6,1%), Kakaópor, Vajzsír* (2,6%), Tejsavópor, Zsírszegény kakaópor, Búzakeményítő, Emulgeálószer: szójalecitin, Tejszínpor* (0,2%), Étkezési só, Természetes aromák, Térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, *Tejszárazanyag összesen: 10%

Mandula, földimogyoró és más olajos magvak részeit, valamint tojást is tartalmazhat.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g termékben
Energia: 2283 kJ/547 kcal
Zsír: 33,1 g
amelyből telített zsírsavak: 18,5 g
Szénhidrát: 51,9 g
amelyből cukrok: 34,8 g
Fehérje: 9,0 g
Só: 0,37 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Termékadatok

Eredet

Származási hely: Németország

Elkészítés és tárolás

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Bejelentkezés

Bejelentkezési hiba esetén a rendeles@sixi.hu-ra küldje el régi felhasználónevét.

Emlékezzen rám

Kosár

 x 

A kosár üres

Hírek

Ármustra

Tekintse meg aktuális akciós újságunkat!

 

(Érvényes: 2020. június)

 

Korábbi számaink:

2020. március 16 - április 30.

2020. február 1. - március 15.

2019. november 1 - 2020. január 15.

Ármustra EXTRA

2019. szeptember 16 - október 31.

2019. augusztus 15 - szeptember 30.

2019. június 15 - július 31.

2019. május 1 - június 15.

2019. április

2019. február 25 - március 31.

2019. január 15 - február 28.

2018. november 10 - 2019. január 15

2018. október 1 - november 15

2018. szeptember

2018. július 15 - augusztus 31

2018. június 15 - július 31

2018. május

2018. március

2018. február

 

Hírlevél feliratkozás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.