Manner Ostya 25G Mogyorós Milch & Hazelnut

PDFNyomtatásE-mail
krt=30 db, rak=7020 db, Sor=540 db
Fogyasztói ár85,00 Ft / db
Leírás

Termékleírás

Ostyaszelet tejkrémes (37%) és búzapelyhes mogyorókrémes (37%) töltelékkel, részben kakaós glazúrba (10%) mártva

Összetevők

Cukor, Növényi zsírok (kókusz, pálma), BúzalisztBúzapehely teljes magból (6%), TejsavókészítményTeljes kiőrlésű búzaliszt, Zsírszegény kakaópor (4%), Teljes tejpor (4%), Mogyoró (4%), Glükózszirup, Dextróz, Sovány tejpor, Kakaóvaj, Természetes aromák, Emulgeálószer: szójalecitinTejszínporVajzsír, Étkezési só, Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, Vanillin

A termék nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g:
Energia: 2202 kJ/524 kcal
Zsír: 30 g
amelyből telített zsírsavak: 24 g
Szénhidrát: 56 g
amelyből cukrok: 37 g
Fehérje: 5,6 g
Só: 0,19 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Termékadatok

Külső cégek logói

UTZ

Elkészítés és tárolás

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Bejelentkezés

Bejelentkezési hiba esetén a rendeles@sixi.hu-ra küldje el régi felhasználónevét.

Emlékezzen rám

Kosár

 x 

A kosár üres

Hírek

Ármustra

Tekintse meg aktuális akciós újságunkat!

 

(Érvényes: 2020. július 15 - augusztus 31.)

 

Korábbi számaink:

2020. június

2020. március 16 - április 30.

2020. február 1. - március 15.

2019. november 1 - 2020. január 15.

Ármustra EXTRA

2019. szeptember 16 - október 31.

2019. augusztus 15 - szeptember 30.

2019. június 15 - július 31.

2019. május 1 - június 15.

2019. április

2019. február 25 - március 31.

2019. január 15 - február 28.

2018. november 10 - 2019. január 15

2018. október 1 - november 15

2018. szeptember

2018. július 15 - augusztus 31

2018. június 15 - július 31

2018. május

2018. március

2018. február

 

Hírlevél feliratkozás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.