Gárdonyi Ripsz Ropsz 100G Rizsszelet Sós Magvas

PDFNyomtatásE-mail
krt=15 db
Fogyasztói ár155,00 Ft / db
nincsraktaron.gif
Leírás

Termékleírás

Jellemzők

Gluténmentes, Tartalmazza a gabonaszem értékes alkotórészeit, Lisztérzékenyek is fogyaszthatják, Rostban gazdag

Puffasztott rizsszelet, sós, magvas

A csomag 10 szeletet tartalmaz.

Összetevők

Barna rizs, Fehér rizs, Magkeverék 4 g (lenmag, napraforgómag), Jódozott tengeri só (só, kálium jodid)

Nem tartalmaz : Glutént tartalmazó gabonafélék

Tápértékre vonatkozó információk

  100 g termékben 1 adag (10 g=1 szelet termékben)
Energia 1600 kJ/378 kcal 160 kJ/38 kcal
Zsír 3,2 g 0,3 g
amelyből telített zsírsavak 0,6 g <0,1 g
Szénhidrát 75,1 g 7,5 g
amelyből cukrok 1,0 g 0,1 g
Rost 7,0 g 0,7 g
Fehérje 8,8 g 0,9 g
0,80 g 0,08 g
A csomag 10 szeletet tartalmaz.    

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Kiváló szendvicsalap, de önmagában is fogyasztható.

Tárolás

Tárolja levegőtől elzárva, normál hőmérsékletű helyen, így a termék megőrzi frissességét, ropogósságát!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Bejelentkezés

Bejelentkezési hiba esetén a rendeles@sixi.hu-ra küldje el régi felhasználónevét.

Emlékezzen rám

Kosár

 x 

A kosár üres

Hírek

Ármustra

Tekintse meg aktuális akciós újságunkat!

 

(Érvényes: 2020. június)

 

Korábbi számaink:

2020. március 16 - április 30.

2020. február 1. - március 15.

2019. november 1 - 2020. január 15.

Ármustra EXTRA

2019. szeptember 16 - október 31.

2019. augusztus 15 - szeptember 30.

2019. június 15 - július 31.

2019. május 1 - június 15.

2019. április

2019. február 25 - március 31.

2019. január 15 - február 28.

2018. november 10 - 2019. január 15

2018. október 1 - november 15

2018. szeptember

2018. július 15 - augusztus 31

2018. június 15 - július 31

2018. május

2018. március

2018. február

 

Hírlevél feliratkozás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.