Sensodyne 75Ml Fogkrém Rapid Gyors Enyhülés

PDFNyomtatásE-mail
Fogyasztói ár859,00 Ft / db
Leírás

Termékleírás

Termék információk

Fogkrém.

Használjon Sensodyne Extra Fresh fogkrémet mikor fogat mos:
- Továbbfejlesztett összetétele folyamatos védelmet nyújt a fogérzékenység ellen
- Rendszeres fogmosás mellett eltávolítja a lepedéket és fluoridtartalma véd a fogszuvasodástól
- Új menta íze tiszta, friss érzést ad szájának

Miért érzékenyek a fogaink?
Általában 12 éves kora után számtalan ember tapasztalja meg a fogérzékenységet. Amennyiben érzékenyek a fogaink, ez azt is jelenti, hogy a dentin, a fogak belső, fogideghez vezető része szabaddá vált. Így a meleg és hideg ételek és italok ingerelhetik az ideget, aminek következtében a fogak érzékennyé válhatnak.

Hogyan válhat érzékennyé a fogam?
A dentin, melyet általában a fogzománc és a fogíny véd, túl erős fogmosás, fogkopás vagy saverózió következtében fedetlenné válhat. Ha a dentin szabaddá vált, folyamatos ápolásra szorul, hogy megelőzzük további károsodását.

Miért a Sensodyne a megfelelő számomra?
Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Extra Fresh egész nap véd az érzékenységtől és hatékonyan tisztít. Fluoridot is tartalmaz a fogak megerősítésére és a fogszuvasodás megelőzésére. Friss menta ízű.

Hogyan működik a Sensodyne?
Napi kétszeri fogmosás mellett a Sensodyne Extra Fresh továbbfejlesztett összetétele 24 órán át minden nap dolgozik az érzékenység csökkentéséért. Mélyen a fog belsejében védi és megnyugtatja a fogideget. Így nem kell aggódnia, hogy evés vagy ivás közben fájdalmat érez. Klinikailag bizonyítottan csökkenti a fognyaki érzékenységet.

Márka információk

Az első számú fogorvosok által ajánlott márka az érzékeny fogakra. A fogorvosok már több, mint 20 éve ajánlják a Sensodyne márkát. Napi kétszeri fogmosás esetén a Sensodyne 24 órán keresztül tartó védelmet épít ki az érzékenység ellen. A Sensodyne Extra Fresh fluoridot is tartalmaz, ezáltal véd a fogszuvasodástól.

Egyéb információk

A Sensodyne és a gyűrűs logó a GlaxoSmithKline vállalatcsoport bejegyzett védjegye.

Összetevők

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sucralose, Limonene, CI 42090, Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,315% w/w (1450 ppm fluorid).

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. 12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvos javallotta. Az érzékeny fog azonnali fogászati eljárást igénylő probléma jele is lehet, ha továbbra is érzékenyek a fogai, keresse fel fogorvosát. Ne használja, ha allergiás bármely összetevőre. Hagyja abba a termék használatát és beszéljen fogorvosával, ha a száj vagy az arc duzzanatát észleli. Ezek egy nagyon ritkán jelentkező allergiás reakció tünetei lehetnek. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát.
Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.