A SIXI 2000 Kft. tulajdonosi köre immár 1991. óta van jelen az édesség nagykereskedés piacán. Ezt a több mint 20 évnyi tapasztalatot igyekszünk nap mint nap úgy kamatoztatni, hogy cégünket egy stabil fejlődési pályán tartsuk. Munkánk során folyamatosan alkalmazkodunk a vásárlói igényekhez, bővítjük termékpalettánkat és fejlesztjük a kiszolgálás minőségét.

2009. óta új telephelyen, 1500 m2 alapterületen várjuk egyéni, kis- és nagykereskedelmi vásárlóinkat közel az M0-s autópályához, közvetlenül a Megyeri híd lábánál az Európa Centerben. Az új raktárbázis minden paraméterében megfelel az Európai Unió szigorú követelményrendszerének. Klimatizált, ideális parkolási és rakodási lehetőségekkel, 10m-es rakodási magassággal, 4 db kamionos dokkolóval és akadálymentes bejárattal.

Fő profilunk és szenvedélyünk az édesség nagykereskedelem, mely területen belül az egyik legszélesebb választékot kínáljuk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk alapválasztékunkra, de – már ha ez lehetséges – még büszkébbek idényáruink és import desszertjeink, csokoládéink sokféleségére. Nálunk újra felfedezheti gyermekkora kedvenc édességeit vagy a legújabb külföldi újdonságokat, de akár a diabetikus vagy egészséges csokoládék között is kedvére válogathat. Az állandóan változó igényekhez igazodva, bővítettük termékeink körét és mára már nagy választékban megtalálhatják polcainkon a konzerv-, a savanyúság- és tésztaféleségeket, a kávét, üdítőt, de akár a fa-brikettet vagy vegyi árut egyaránt.

Ajándékötleteink magánszemélyek, de akár céges vásárlóink igényeit is kiszolgálják. Mindegy, hogy Nőnapra, Gyermeknapra, Karácsonyra, Valentin napra vagy egy ügyfél találkozóra szeretne különleges ajándékkal megjelenni vagy egy ízlésesen összeállított ajándékkosarat képzelt el, nálunk mindezeket megtalálja. Megrendelésre reklám-csokoládét vagy akár csokoládé névjegyek elkészítését is vállaljuk.

Cégünk területi képviselőkkel együtt szolgálja ki a meglévő vásárlóinkat Budapesten és környékén, Kecskeméten és környékén, valamint Csongrád és környékén. Továbbá
 kutatja azokat a jövendőbeli, elégedett kereskedőket, akik most ismerik meg széles termékkínálatunkat és tartósan alacsony árainkat. Vadonatúj fejlesztésű web shopunk rendelkezésére áll minden kedves vásárlónk számára (minimum bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelés esetén). Web shopon történő rendelés esetén saját sofőrrel történő kiszállítással is szolgálni tudunk Budapesten és környékén, valamint futárszolgálattal az ország bármely részére rendelhetnek tőlünk. Regisztráljon MOST!

Mindig nagy érdeklődéssel és örömmel fogadjuk az új termékek hazai forgalmazására vonatkozó ajánlatokat. Ha Ön hazai gyártó cég, hívjon minket bizalommal! Kollégáink, elérhetőségeink bármelyikén, állnak szíves rendelkezésére.