Rólunk

A SIXI 2000 Kft. tulajdonosi köre immár 1991. óta van jelen az édesség nagykereskedés piacán. Ezt a több mint 20 évnyi tapasztalatot igyekszünk nap, mint nap úgy kamatoztatni, hogy cégünket egy stabil fejlődési pályáján tartsuk. Munkánk során folyamatosan alkalmazkodunk a vásárlói igényekhez, bővítjük termékpalettánkat és fejlesztjük a kiszolgálás minőségét.

2009. óta új telephelyen várjuk egyéni, kis- és nagykereskedelmi vásárlóinkat. Az új raktárbázis minden paraméterében megfelel az Európai Unió szigorú követelményrendszerének, klimatizált, ideális parkolási és rakodási lehetőségekkel, 1500 m2-en, 10m-es rakodási magassággal, 4 db kamionos dokkolóval, földdel egy szintű bejárattal, közel az M0 autópályához, közvetlenül a Megyeri híd lábánál az Európa Centerben.

Fő profilunk és szenvedélyünk az édesség nagykereskedelem, mely területen belül az egyik legszélesebb választékot kínáljuk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk alapválasztékunkra, de – már ha ez lehetséges – még büszkébbek idényáruink és import desszertjeink, csokoládéink sokféleségére. Nálunk újra felfedezheti gyermekkora kedvenc édességeit vagy a legújabb külföldi újdonságokat, de akár a diabetikus vagy egészséges csokoládék között is kedvére válogathat. Az állandóan változó igényekhez igazodva, bővítettük termékeink körét és mára már telephelyünkön nagy választékban megtalálhatják a konzerv-, a savanyúság- és tésztaféleségeket, a kávét, üdítőt, de akár a fa-brikettet vagy vegyi árut egyaránt.

Ajándékötleteink magánszemélyek, de akár céges vásárlóink igényeit is kiszolgálják. Mindegy, hogy Nőnapra, Gyermeknapra, Karácsonyra, Valentin napra vagy egy ügyféltalálkozóra szeretne különleges ajándékkal megjelenni vagy egy ízlésesen összeállított ajándékkosarat képzelt el, nálunk mindezeket megtalálja. Megrendelésre reklám-csokoládét vagy akár csokoládé névjegyek elkészítését is vállaljuk.

Országos ügynöki hálózatunk az egész országot lefedve szolgálja ki a meglévő vásárlóinkat, valamint kutatja azokat a jövendőbeli, elégedett kereskedőket, akik most ismerik meg széles termékkínálatunkat és tartósan alacsony árainkat. Vadonatúj fejlesztésű web-shopunkból vásárló kereskedőink kényelmét ingyenes kiszállítással szolgáljuk (minimum 30.000,-Ft feletti megrendelés esetén). Regisztráljon MOST!

Mindig nagy érdeklődéssel és örömmel fogadjuk az új termékek hazai forgalmazására vonatkozó ajánlatokat. Ha Ön hazai gyártó cég, hívjon minket bizalommal! Kollégáink, elérhetőségeink bármelyikén, állnak szíves rendelkezésére.

Sixi 2000 Kft.

Adószám:12584307-2-13

Cégjegyzékszám:13-09-151504

Címünk: EURÓPA CENTER

1044 Budapest, Ezred u. 1-3. /Váci út 123./ C1 épület

Postacím: 2161 Csomád, Kossuth utca 103.

Telefonszám: +36 1 232 1249, +36 20 9328 258, +36 30 567 3254

Fax: +36 1 232 1248

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.Ügyvezető igazgató: Tamási László

Kereskedelmi igazgató: Kovács Zoltán

Pénzügy: Kazinczy Henrietta, Kis Illés Karina

Beszerzés: Nagy Zsolt

Tamási Richárd

Kovácsné Tamási Judit

Értékesítés: Kovácsné Tamási Judit

Nagy Zsolt

Tamási Richárd

Terítői értékesítés: Cseh Attila

Számlázás: Boros Gabriella


Marketing: Hetyei Magdolna

Munkaügy: Kazinczy Henrietta, Kis Illés Karina

Áruátvétel/Kiadás: Kovács Gábor

Püsök Mózes

Tóth Józsefné

Szezon áru: Kovács Zoltán

Raktárvezető: Papp Sándor

Ügyfélszolgálat:Boros Gabriella

Áruátvétel: hétfő-péntek 9-14

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17

szombat: 8-12

Nyári nyitva tartás(07.01-től): hétfő-péntek: 7-17

szombat: 8-12