Nescafé Classic 3In1 170G (10Db) Zacskó

PDFNyomtatásE-mail
krt=18 db, rak=720 db, Sor=144 db
Fogyasztói ár449,00 Ft / db
Leírás

Összetevők

Cukor, Glükózszirup, Teljes mértékben oldódó kávé 9%, Savanyúságot szabályozó anyagok (E340, E331, E452), Tejfehérje, Étkezési só, Emulgeálószerek (E471, E472e), Aromák

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban 17,5 g / egy adagban %RI* adagonként
Energia 1771 kJ 312 kJ  
  421 kcal 74 kcal 4%
Zsír 12 g 2,1 g 3%
- amelyből telített zsírsavak 11 g 2,0 g 10%
Szénhidrát 75 g 13 g 5%
- amelyből cukrok 61 g 11 g 12%
Rost 3,1 g 0,6 g -
Fehérje 1,6 g <0,5 g 1%
0,75 g 0,13 g 2%
*RI - Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).      
A csomagolás 22 adagot tartalmaz.      

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Bejelentkezés

Bejelentkezési hiba esetén a rendeles@sixi.hu-ra küldje el régi felhasználónevét.

Emlékezzen rám

Kosár

 x 

A kosár üres

Hírek

Ármustra

Tekintse meg aktuális akciós újságunkat!

 

(Érvényes: 2020. július 15 - augusztus 31.)

 

Korábbi számaink:

2020. június

2020. március 16 - április 30.

2020. február 1. - március 15.

2019. november 1 - 2020. január 15.

Ármustra EXTRA

2019. szeptember 16 - október 31.

2019. augusztus 15 - szeptember 30.

2019. június 15 - július 31.

2019. május 1 - június 15.

2019. április

2019. február 25 - március 31.

2019. január 15 - február 28.

2018. november 10 - 2019. január 15

2018. október 1 - november 15

2018. szeptember

2018. július 15 - augusztus 31

2018. június 15 - július 31

2018. május

2018. március

2018. február

 

Hírlevél feliratkozás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.