Leírás
Összetevők
Cukor; Növényi zsírok (kókusz és pálmamag); Kakaóvaj; Kakaómassza; Teljes tejpor; Sovány tejpor; Laktóz; Vízmentes tejzsír; Emulgeálószer (szójalecitin); Árpamaláta-kivonat; Aromák; A tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 32%.
Tápértékre vonatkozó információk
Adagra | 100g / 100ml | Ref.ért(%) | |
Energia (kJ / kcal) | 2584/622 | ||
Zsír (g) | 47.0000 | ||
Telített zsírsavak (g) | 35.0000 | ||
Szénhidrát (g) | 43.0000 | ||
Cukrok (g) | 42.0000 | ||
Fehérje (g) | 5.0000 | ||
Só (g) | 0.2300 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tárolási előírás
Tárolás száraz, hűvös helyen, 14-16 Celsius.
Allergének
Tej és abból készült termékek beleértve a laktózt, Glutént tartalmazó gabonafélék (búza,rozs,árpa,zab,tönkbúza,kamut) és belőlük készült termékek, Árpa, Szójabab és belőle készült termékek
Allergének (tartalmazhat)
Diófélék (mandula,mogyoró,dió,kesudió,brazil dió,pisztácia,makadám,queenslandi dió) belőle készült t, Földimogyoró és belőle készült termékek, Mandula, Mogyoró
Származási ország
Olaszország