Leírás
Termékleírás
Jellemzők
Hazai feldolgozású termék
Márka információk
Próbálja ki a Marika kakaós tej tortabevonót is!
Összetevők
Cukor, Teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), Zsírszegény kakaópor (22%), Emulgeálószer: szójalecitin, Vanília aroma
A termék tejszármazékokat, dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat!
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
A termék tejszármazékokat, dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat!
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 2400 kJ/578 kcal |
Zsír | 40,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 36 g |
Szénhidrát | 44,6 g |
amelyből cukrok | 39,8 g |
Fehérje | 5,3 g |
Só | 0 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre tesszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
Tárolás
Minőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva: lásd a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)!