Leírás
ermékleírás
Alpesi tejcsokoládé egészmogyoróval
Összetevők
Cukor, Mogyoró (17%), Kakaóvaj, Sovány tejpor, Kakaómassza, Édes tejsavópor, Tejzsír, Mogyorómassza, Emulgeálószer (szójalecitin), Aroma, A tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%.
Tartalmazhat egyéb dióféléket és búzát.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
| 100 g | 33,3 g | %* / 33,3 g | |
|---|---|---|---|
| Energia | 2320 kJ | 773 kJ | 9% |
| 555 kcal | 185 kcal | ||
| Zsír | 35,5 g | 12,0 g | 17% |
| amelyből telített zsírsavak | 15,5 g | 5,1 g | 26% |
| Szénhidrát | 50,0 g | 16,5 g | 6% |
| amelyből cukrok | 48,5 g | 16,0 g | 18% |
| Rost | 2,0 g | 0,7 g | - |
| Fehérje | 8,1 g | 2,7 g | 5% |
| Só | 0,25 g | 0,08 g | 1% |
| *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
| 33,3 g = 4 kocka. A tábla 9 x 4 kockát tartalmaz. |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!