Leírás
Összetevők
Cukor; Kakaóvaj; Zsíros tejpor; Kakaómassza; Emulgeálószer: szójalecitin; Kakaó szárazanyag-tartalom: legalább 42%
Tápértékre vonatkozó információk
Adagra | 100g / 100ml | Ref.ért(%) | |
Energia (kJ / kcal) | 2421/579 | ||
Zsír (g) | 40.5000 | ||
Telített zsírsavak (g) | 24.4000 | ||
Szénhidrát (g) | 43.4000 | ||
Cukrok (g) | 42.3000 | ||
Rost (g) | 3.7000 | ||
Fehérje (g) | 7.8000 | ||
Só (g) | 0.2000 |
Tárolási előírás
AJÁNLOTT TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET MAX. 20C°
Allergének
Tej és abból készült termékek beleértve a laktózt, Szójabab és belőle készült termékek