Leírás
Vadász Édes–Keserű szaloncukor – étcsokoládés (alkoholos meggyes krémmel)
Krémes, alkoholos meggykrémmel töltött szaloncukor, vastag étcsokoládéba mártva – egy igazán gazdag, édes-keserű élmény az ünnepi időszakra.
Összetevők:
- Cukor
- Kakaómassza (a krémben kb. 12 %)
- Kakaóvaj
- Alkoholos meggykrém (kb. 12 %) – meggy, etil-alkohol
- Növényi zsírok (például pálma)
- Glükózszirup
- Emulgeálószer: szójalecitin
- Zsírszegény kakaópor
- Aromák (vanília, rum)
- Tartósítószer: kálium-szorbát
- Zselésítő anyag: pektin
- Savanyítás: citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát
Tápérték 100 g termékben:
Tápanyag | Mennyiség |
---|---|
Energia | 2012 kJ / 482 kcal |
Zsír | 25,8 g (ebből telített 15,8 g) |
Szénhidrát | 53,1 g (ebből cukor 50,8 g) |
Fehérje | 3,8 g |
Só | 0,01 g |
Allergének:
Tartalmaz: szója (emulgeálószer).
Előfordulhat nyomokban: mogyoró, mandula, tej, gluténtartalmú gabonák.
Tárolás:
Száraz, hűvös környezetben, közvetlen napfénytől védve tárolandó.